Lara Lagi
Sunday, February 23, 2014 @ 3:50 AM


Hi, pelik kan nampak ada update baru lagi? Haha :) Hm, sebenarnya tak boleh tidur, buat post ni pun pukul 3:35 AM. Sebab tak boleh tidur sebab asyik terfikir dia. Petang tadi masa tengah ada waktu free, bukak balik folder video waktu sekolah dulu, then terjumpa video dengan Afieq. Alahai, comelnya dulu-dulu. Suara memang kelakar sangat, sebab peilk gilaaaa plus rasa macam geli-geli sikit bila tengok. Memang gedik betul si Fahmi Nordin ni. Hahaha. Bila dengar suara dia gelak, dengar tersendirinya aku tersenyum sorang-sorang. Kelakar betul masa tu :') Then terjumpa gambar masa dia form 2, alahai kecheknya Afieq. Rasa nak cubit-cubit je dia. Lepas tengok gambar and video tu semua, tengah scroll newsfeed Facebook, ternampak gambar sorang junior librarian ambik gambar library tengah kemas-kemas, and dia ada dalam gambar tu. Dalam gambar tu dia menghadap depan so just nampak belakang dia. I thought bila dia dah masuk form 5 he will look totally different, but based on apa yang aku nampak, he is still the same, the same Afieq that once I knew. How I miss Afieq and my high school life. *cries* *sigh* *smile* :')