Yuuuhuuu , i'm here !
Monday, May 7, 2012 @ 1:28 PM


Holla , okay memang lama tak update blog saya yang omey omey ni haaa . Hewhew :> Okay hari Rabu (9 Mei 2012) saya dah start Mid-Year exam sampai lah cuti . Lama ? Of course lah , SPM lah katakan . Ekceli rasa nervous sangat-sangat nak exam ni , ye lah , mana tak nervousnya , lusa exam sekarang boleh online lagi , macam tak ada apa-apa je :P Hehehe , saya ni memang suka study last minute baru masuk kepala ilmu tu . Lalala :P Okay by the way , saya tengah menguruskan pertandingan Mini Magazine (The Star) , susun atur brand clothing (BonBon Clothing) [http://facebook.com/bonbonclothing.com] . So , busy lah sikit kannnnn :P Apa apa pun , meh lah jenguk Tumblr saya kalau free k [http://flawlessfuxed.tumblr.com/]  :) Doakan saya lulus exam Mid-Year dan berjaya mendapat nombor #1 dalam kelas buat kali kedua , hehehehe :3


P/s : Kepada semua yang ada exam mid-year , saya ucapkan semoga kita semua lulus semua mata pelajaran . Amin !