Addicted to Korean Drama ?
Sunday, February 12, 2012 @ 3:57 PM


Original artwork . Tak omey macam orang lain punya sebab baru je belajar . Ahak's :3

안녕하세요 "Annyeonghaseyo " awesome readers ! Hahaha , okay tiba tiba kebelakangan ni dah rasa minat  dengan Korean drama . DRAMA okay , bukan lagu -.- Aigoo , tak tahu lah kenapa kan ? Tapi tengok drama diorang lagi sweet + logik . OMO (Oh My/Oh My God) , dah lah pelakon diorang perghhhhhhh . Cantik+Pretty+Kacak+Handsome pulak tu . Tak lah bosan sangat tengok . Ahak's , ekceli sy dah habis tengok satu drama ni dalam masa 2 hari (16 episode) *beli CD je,ahahaha :p* . Masa tengok tu memang rasa nak menangis je sebab suweeeek (sweet) sangat -.- LOL . Okayyy *tampar sikit please* . Ahak's :D Tak tahu nak comment apa sebab memang drama diorang best gilewwwwx *lol mengada type macam tu -.-* . 


Down note : "Nak pergi Korea lah nanti . Hahahaha ."  <---- Ayat orang ramai selalu cakap . LOL . Kbai :p