Maulidur Rasul Celebration @ SMK Saint Thomas 2012 .
Saturday, February 11, 2012 @ 9:03 PM


Hi awesomeeee . Ahak's *ketawa gedik ala-ala Maria Elena* . Hahahahaha :D Okayyyyy sy memang macam tu kalau happy sangat :p *tampar sikit please* :P Okayyyyyy , so semalam dekat sekolah sy yang hebat tu ada sambutan Maulidur Rasul untuk 2012 . Semalam memang best + happening + gempak lah :) Walaupun sedih . Sebab apa sedih ? Sebab ni lah last year sambut Maulidur Rasul sebagai pelajar sekolah menengah :'( Haih ...... Walaubagaimanapun , tahun ni sambutan Maulidur Rasul best . Sebab kitorang (semua unit beruniform) kena buat banner Maulidur Rasul sendiri . Weeeeheeeee . Walaupun PBSM (Persatuan Bulan Sabit Merah) ada 7 or 8 orang je Islam , tapi masa buat banner tu sy redha je lah . Tak tahu lah boleh menang ataupun tak :( So , ni lah gambar masa kitorang tengah membuat banner Maulidur Rasul untuk PBSM .



























Sorry team yang lain-lain , malas nak upload . Ahak's . Sy memang pemalas ! Who cares ? Hahahaha :p Okayyyyyyy . Lepas tu masa berarak semalam pun best jugak ! Memang best lah. Dari pagi sampai balik pakai Baju Melayu . Weeeeheeeee . Bestnyaaaa kalau hari hari macam tu . Tapi semalam tak dapat join berarak sama sama sebab jadi camera man lagi . Tapi puas hati lah :) Hehehe .


























 Okay . Best gilewwwwwwwwwwww kan ? Ahak's :3


Oh by the way , about pertandingan Banner untuk unit beruniform tu kan , ni lah resultnya :


  • Team Kadet Polis #1
  • Team PBSM #2 <----- YEAHHHHH !
  • Team St.John Ambulance #3


Okay , memang hari Jumaat lepas best gilew . Alhamdulillah dapat nombor 2 :) Tak sia sia usaha berpeluh peluh buat banner tu . Hahahahaha :D Ohhh maybe ni je lah story untuk kali ni . Hehehehe . Kbai






Down note : It.Was.Awesome ! :D