The Reason Why I Hate Korean Drama .
Sunday, February 12, 2012 @ 11:40 PM




'Annyeonghaseyo' awesome readers ! Okayyyy , so hari ni sy rasa sangat marah . Tapi sy still boleh senyum dan sengih walaupun marah . Hahaha :p *tampar sikit please* . Ahak's :p Just kidding . Title post ni dah bagi tahu apa sy nak cakap hari ni . YES , sy tak silap taip title , memang post ni sy nak bagi tahu Sebab-Sebab Saya BENCI Drama Korea .




  1. Poster diorang yang awesome
  2. Sinopsis diorang yang gempak
  3. Trailer diorang yang sangat kelakar+sweet+omey omey 
  4. Artis diorang yang sangat shantik+shensome (cantik+handsome) . Ahak's !
  5. Unexpected tragedy
  6. Plot cerita yang menarik gilewwwwwwww !
  7. Lagu diorang yang best gila
  8. Background waktu sedih,waktu happy memang siok!
  9. Semua soundtrack lagu sangat matching . Haha :p (walaupun tak suka sangat lagu korea)
  10. Love story diorang yang sangat Oh-Saya-Cair (sangat romantik dan sangat sweet macam gula) :p
  11. Dan akhir sekali , mesti happy ending , dan sy rasa nak menangis (walaupun tak) . Lepas tu sy tengok cerita tu lagi sekali dari Episode 1 sampai  Last Episode , dan akan berulang sampai sy rasa bosan , hehe :3








Down note : Hahaha , actually  I LOVE IT SO FREAKING MUCH dengan Korean Drama dan mula addicted dengannya  . Okay , biarlah kepada sesiapa yang cakap "Eh poyonya dia ni" , "Eh mengarutlah cerita korea" , "Eeee,koyanya lelaki tengok cerita korea , menangis pulok tu" . Hahahaha . Seriously , who cares ? As long sy suka -.- Daripada 24 jam nak judge orang , memang lifeless lah ! LOL :p Kbai .