Kepada Kau :
Tuesday, May 17, 2011 @ 7:33 PM



*sorry use Aku in this post =="

Baru lepas baca blog budak Market tu , dia cakap dia cari aku ? Time aku depan dia , ada ke dia nak ajak aku makan ? Macam macam kau sound aku . Kau sakit hati ? Selama ni kau ada fikir tak hati aku ? Yang kau sound aku tu tak sakit hati ke bro ? Kau sakit hati aku keluar dengan shalam & lain lain tu ? Dah tu aku duduk lepak dengan kau , kau sound aku . Lepastu , aku pergi keluar dengan orang lain pun , kau sound aku . Aku tau lah kau tak boleh stayback , bukan aku nak paksa . Yang aku pelik kan , kenapa kau sakit hati dengan aku sangat ?

Lepastu , ingat tak dulu dalam kelas kau ada cakap . "AKU DENGAN KAU MACAM NI JE" (Tengok gambar bawah) ***Gambar dah delete ***.

Kau tau tak , masa tu sumpah aku TERASA SANGAT SANGAT . Aku SEDIH gila kau cakap macam tu , aku tak pernah pun anggap kau macam tu :( ............




Lepastu kau cakap lagi "AKU DENGAN A**R , MACAM NI HA." (Tengok gambar bawah) ***dah delete***
Berlinang air mata aku kau tau tak ... Sedih gila sebab kau sanggup cakap macam tu dekat aku


Lepastu kau cakap "klau tulis byk2 lagi menyakitkan hati aq jehh " . Brother , aku pun sakit hati jugak kau tau tak ? Aku tau aku ni tak layak nak kawan dengan orang macam kau . Kau kan market , kaya , ade keluarga yang sempurna . Aku bila aku senang orang kutuk , bila aku susah orang hina . Aku ni tak sekaya kau . Takpe , kau kan ada kacip , ada ramai member dekat fb , dekat sekolah pun ramai . Sampai sekolah lain pun kenal kau kan ? Aku ni ape je dekat sekolah tu . Tak se-market kau . Ape ape pun , aku cuma nak tau kenapa kau sakit hati sangat dengan aku .TU JE . Aku tak heran lah pasal market market ni , tak dapat pahala pun . Btw , memang aku rasa kecewa lah dengan sikap kau terhadap aku kebelakangan ni .


***Post aku ni betul betul , jujur & ikhlas , aku tak reka ataupun tokok tambah cerita apa apa***

Labels: