Wuhhh .
Monday, April 18, 2011 @ 8:46 PM



Wuhhh .

kepada makcik mengandung , sakit jantung , kencing manis , barah tuuuuuut , lemah jantung , cirit birit , masalah kentut , masalah rumah tangga dan lain lain dinasihatkan tidak tengok gambar post untuk kali ni .
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Pada suatu malam , bulan mengambang , me and my sister jalan kaki nak pergi kedai . Then , kitorang lalu depan rumah 'luklkuklukluklukluklukluk' , kami tidak nampak tuannya , jadi kami hanya menegur anjing peliharaannya *buat bunyi Auk auk auk ! * . HAHAHA . Okay kitorang tak buat pun bunyi tu -____- . Masa tengah jalan kaki , kami terdengar sebuah rumah , ada budak nampak kitorang lantas dia buat bunyi anjing , kakak aku berkata "HAHAHA , tengok budak tu , nak jadi anjing la tu " . Aku hanya ketawa terbahak bahak "Anak Mak Cik *** memang macam tu , bodo , HAHAHAHA " . Kami pun meneruskan perjalanan . Selepas sampai dikedai , kami mengambil barang barang yang sangat penting *oreo , twisties , maggie , gulagula . Tu je :P * . Selepas membayar semua barang barang tu , kami pulang dan kami lalu lagi dihadapan rumah 'lukluklukuluklukuluk' . Kemudian kami menegur lagi anjing dia tu . Sampai dirumah , tuan punya anjing tu IM "PONTENG" , lepastu saye berkata "so what is your problem ? -___-" . ANJING Dia pun berkata "WATEVER LOSER" poooof dia terus offline . Saye rasa nak baling batu je dekat rumah dia tu . :P Kemudian saye melawat belogg yang takuk gila http://hilmimomopoponono.blogspot.com . Saya baca post dia yang menarik gila macam tuuuuut !

Labels: