Bohhh -____-
Monday, April 18, 2011 @ 6:10 PM


Bohhh -____-


semalam dekat pantai tu , lepas mandi , then nak pergi lahh kat kereta , ada la 2 orang mamat ni bawak motor macam babi , anjing , setan beruk ! Nak press press , HAHAHAHA . Lepas tu hati saye berbisik mencarut , "menatang ni , ingat korang je ke ada motor haa ? Memekak -_____- " . HAHAHAHA . Jahat hati ni , ish ish ish . Hoooo lah , mana tak bengang , dah lah pandang slack , dasar k****** !


Okay next . Best tengok orang couple nehh :D Macam F** . Faham faham je lah :D Barus lepas stalk blog dia . Hohohohoho . Sumpah sweet gila . Kan best ada gf :O *berangan* . Ye lahh , tak ade siape yang nak -_____- Tak handsome pun bohh , ayat -___- .

Next ! Okay , kawan kawan saya yang ngok ngek cakap nak buat Parachute , tapi senyappp je , nanti contest tu dah nak tutup baru kelam kabut buat ! HAHAHAHA , okay okay , esok dah janji dengan Sheikh nak buat parachute tu . Woahhh , malam ni kena call dia -___- . SHEIKH , KALAU KAU TAK ANGKAT , MEMANG AKU PARACHUTE KEPALA KAU ! Derrr -____-

Nexttttt , okay , nak buat design baju untuk librarian , BUT tak tau nak buat motif apa . Herm , I ❤ Books ? HAHAHAHAHA ! Skema rabokkk :D Okay okay , nak buat design malam ni , pastu esok tunjuk kat Cik Harmoni :P Haihhhh , bosan bosan ni memang saye selalu buat design , tengok lah belogg saya , hari hari tukar template , nanti nak tukar lagi -____- Buat warna pink :D Jambu :B HAHAHAHAHA ! Okay lah , nak kemas bag , esok S E K O L A H ! Nak update malam nanti pulak .


Bye ! I ❤ Awan <--- Sheikh tengok ni :)

Labels: