Booooooring -____-
Monday, April 18, 2011 @ 3:50 PM



Booooooring -____-


kan best kalau hari ni pergi sekolah . pagi tadi demam+letih sebab semalam ikut kakak ipar saye pergi sukan dekat kempadang *pantaiii :D* . haihhh , kalau pergi sekolah , time ni saye tengah berlegar-legar dekat Megamall dengan Hilmi Muses , Shalam Zulkepli & Sheikh Aiman (Hari ni pun dia ponteng sebab dia kat KL ) . Haihhhh , esok kena pergi sekolah , kena catch up balik apa yang belajar hari ni especially Perdagangan . Banyak benda kena study tuuu ! Emmm :/


Bye ! I ❤ Awan <--- Sheikh tengok ni . Jangan terkentut kalau aku cakap macam ni ! HAHAHA

Labels: