Kawan -____-
Monday, April 18, 2011 @ 10:16 PM


Kawan -____-



Aku tau lah aku koyaaa , and I am proud with it . Ala , time aku takde mood korang kacau aku , aku okay je *maybe lah -___-* . Dulu korang pun pernah kacau aku , cakap aku taksub dengan Lady Gaga tu , sound aku banyak kali , depan cikgu , member member yang lain tu semua , aku okay je walaupun masa tu aku letih . Aku tak kesah lah kau nak cakap ape , kalau kau tak suka kawan dengan aku, takpe , aku tak kisah , aku tak pernah pun anggap kau ni koya ke , ape ke , aku just anggap kau sebagai kawan , takpe lah kalau kau nak cakap aku ni koya ke , senget ke , ngok ngek ke . -_____- Harap kau pun dapat fikir jugak okay . Tak nak lah aku musuh musuh dengan member rapat . Haih .

Labels: