Prank :O
Thursday, April 21, 2011 @ 7:03 PM



Prank :O




Ohh shyttt ! HAHAHAHA , okay , kejadian ni baru lepas berlaku seminit yang lepas selepas saya buat post ni . Tadi saye baru lepas call bus driver saye . Saye cakap la "Pak Cik , esok saye tak naik bas , yang dekat Jalan ****** , hari isnin saye naik semula ." Pakcik tu cakap "Okay" lepas tu saye taruk phone saye atas meja , then my sister cakap "Saye , saye *mengejek cara saye cakap dalam phone* . Hahaha " . Lepas tu saye pun cakap "Oi Nik , esok aku tak nak bas kau , hari isnin baru aku naik . " Pastu kakak aku cakap lagi "EHHHH ! awok tak taruk lagi phone tu ! " . Masa tu terus saye pandang arah phone saye , masa tu tengah menyala *Saya tak lock lagi* , seriously berdebar giler babi's lahhhh ! . HAHAHAHAHA . Pastu kakak saye ketawa , saye pun turut ketawa sambil bercakap "Bengong kau nii :DD " HAHAHAHAHA .

Okay , so moral of the story hari ni , tekan "End Call" or yang symbol warna merah tu dulu , baru boleh kutuk or maki orang tu . :')


Bye !

Labels: