Derrr .
Wednesday, April 20, 2011 @ 8:10 PM


Derrr .


Brother , kalau kau tak suka perangai aku , it's okay lah . kalau time kau gurau dengan aku , aku sabar je kau cakap ape . Setakat balas balik dengan bengong , bolok , koya , tu biasa lah kan . Tak la nak sound sound kat tempat yang public . Kau ingat aku tak terasa ke dengan ape yang kau selalu cakap ? Kau tau tak ape pandangan orang lain dekat aku lepas kau cakap semua tu dekat tempat awam ? Kalau kau tak nak gurau dengan aku sekalipun , cakap je lah awal awal , so aku boleh jadi serious dengan kau . Ni kau direct sound terus . Takpe lah brother , ikut kau lah , sebab kau selalu betul kan . Kau paling hebat kan . Aku tau lah aku ni tak bijak macam , tak rajin macam kau , tak kaya , tak ada family yang sempurna macam kau , tapi sekurang kurangnya kau hormat lah aku sebagai kawan . Aku ada hati dan perasaan , aku bukan robot yang kau nak panggil aku dengan panggilan sesuka hati kau . Aku harap kita dapat selesaikan masalah ni , aku tak nak gaduh dengan kawan yang aku rapat . Sumpah aku sayang kawan kawan aku .Tapi , aku harap kau jangan lah buat macam ni kat akulagi lepas ni :/



Haihhh ....

Labels: