Fuhhhhhhh.
Monday, March 11, 2013 @ 1:52 PM


*fuhhhhhhhh* tiup habuk dekat blog yang bersawang ni, lol. okay lagi 9 hari nak ambik result spm. rasa nervous gila kot. hmmph. malasnya nak pergi ambik sebab rasa takut. sekarang pun dah rasa menggeletar. tiap-tiap kali solat pun selalu berdoa supaya result jauh lebih baik dari disangka-sangka. korang pun tolong lah doakan saya jugak okay? :)

P/s : Bila tengok balik post-post lama, gambar-gambar lama, rasa macam koya+poyo+megarut gila. lol tapi malas nak tukar. mwehehehe. meh lah main twitter sama-sama @fahminordin :)