Top 7 : My Laziest Best Friend Habits .
Thursday, February 16, 2012 @ 7:00 PM






Hello awesome readers :3 Thanks again for visit here and read my post . So today i'm gonna make a post about my LAZY best friend in the world . Ahak's . Don't worry , dia tak akan baca post ni  SEBAB dia tu nak bukak blog sy pun susah + malas . So , hari ni sy nak make a list about bad habit tentang dia . Hahahaha :p




  1. Susah nak angkat phone : K , yang ni memang sakit hati . Kalau urgent cal dia berpuluh-puluh kali dia tak angkat . Record tertinggi sy miss call dia 25 kali . Alasan dia , "Aku letak bawah bantal , tak dengar." Pekak bebenor dia tu . Lewl :3
  2. Susah nak keluar bandar : Haaaaa , yang ni lagi lah , macam anak dara . Nak belanja dia tengok wayang pun susah . Last last sy #ForeverAlone . Tengok wayang sorang sorang . *buat muka sedih macam mintak penampar*
  3. Badak Pekak (Pekak Badak) : Bila cakap dengan dia , dia buat bodooooo je . Memang rasa macam cakap dengan mangkuk tandas -.-
  4. Laughing Machine : K , bila sy buat lawak sikit , dia punya ketawa ambik masa 6 minit untuk berhenti *sambil tunggu dia ketawa 6 minit , boleh masak Maggie 2 cup* , ni belum campur masa tambahan . 
  5. Serious-tapi-tak-serious : Kadang-kadang sy cakap merepek , tapi sy tengah serious . Dia boleh pulak gelak gelak macam orang gila . Dekat shopping mall pulak tu .
  6. Sleeping Not Beauty : K , dia ni 24 jam mengantuk . 
  7. Snack favourite : Okay , snack favourite dia ialah semut . Macam macam perisa semut dia pernah makan . Semut perisa Cheese , Semut perisa B.B.Q , Semut perisa Ayam , Semut perisa Chilli , dan jugak Semut cicah Budu . Sebab tu dia selalu nyanyuk(lupa) !
Okay , tu je lah nak update pasal dia , ahak's .


Kepada Sheikh : Hoi makhluk , aku tak tahu lah kau baca post ni 10 hari lepas aku buat post ni ataupun 3 bulan lepas aku buat post ni . Ombohhhhhh sheikhhhhh ! Kau mengarut . Kbai :p