Sad Gonna Happen (Part 1)
Monday, February 13, 2012 @ 9:11 PM






Hi awesome readers ! Oh tomorrow is Tuesday . Malasnyaaaaaaa nak pergi sekolah . Homework belambak lagi ni tak buat . Hahaha . Berjaya nak , tapi buat homework malas . LOL :p Hish pelik's . Ekceli sy nak cerita pengalaman Senior Year (Form 5) ni haaa :p Teringat masa dulu dulu , waktu Form 1 2 3 4 , selalu berangan-angan nak cepat habis sekolah . Lepas tu mesti tiap tiap hari rasa malas nak pergi sekolah . Lepastu homework mesti malas nak buat :p Lepas tu kalau ada program ataupun aktiviti koko ke , ceramah ke , sukan ke mesti semua malas . Tu je lah perkataannya . Malas , malas , malas . Perkataan Rajin tu kadang kadang je . Ahak's :p Okay , bila sy dah Form 5 ni kan , sy baru sedar selama ni sy dah banyak rugi . Rugi waktu belajar , waktu lepak dengan kawan kawan , waktu aktiviti sekolah tu semua . Sebenarnya semua benda yang kita buat dekat sekolah , tu lah memori paling best sekali tau . Dan tak akan ada lagi SEKOLAH lagi lepas ni . Panggilan "Pelajar Sekolah" untuk sy tinggal lagi beberapa bulan je lagi :( Rasa sayang nak lepaskan penggilan tu , tapi apa kan daya , dah 10 tahun lebih dah pegang gelaran tu , masanya dah hampir tiba untuk lepaskan panggilan tu . *aigoo,sedihnya,rasa nak menangis je , haha :p* . Banyak yang sy telah pelajari dan banyak pengalaman yang telah mematangkan sy selama ni . Sy rasa sangat bahagia dan bersyukur dapat jumpa semua kawan kawan dan cikgu cikgu yang sy ada dari dulu sampai sekarang . Bagi sy sekolah lah tempat paling best sekali . Sy rasa macam tak nak habis sekolah je pleaseeeeeee *okay sy tak nak sambung Form 6 , hahaha :p*  . Terlampau banyak happening things that happen to myself . Sampai tak terkira dan sampai tak boleh nak ingat semuanya . Hahahaha :) Okay maybe ni je lah setakat ni . Ni baru Part 1 okay . Lepas ni nak sambung lagi ! Hahahahaa *cehhh macam novel je nak part - part ni , lol . Who cares ? Ahak's xD*






Down note : Sayangi waktu bersekolahan anda , hahahaha :)






*Thanks To NAZIHAH ANUAR for teaching me making that awesome picture!*