Oh-Dear-Heart-Beat-And-Human-That-Make-Me-Melt . EN ♥
Tuesday, February 28, 2012 @ 7:11 PM


Doodle by ME (Fahmi Nordin) . And a BIG clap to disstraction (tumblr) . He/She inspired me a LOT  :3


Hello humans ! Thanks for visit my blog (V) So , hari ni exam Mathematics and Perdagangan . So far so good , not so hard as I though yesterday . It was easy , and maybe boleh dapat B or A *tangan di dada , mata keatas* Ahak's ! :P Btw , hari ni sy pergi sekolah bawak motor sebab Cikgu Harmoni ada meeting , so sy kena pergi sekolah sendiri . Sy bawak motor Ego je , tapi sy bukan Egois okay ? LOL :3 K , pagi tadi sampai sekolah memang awal + gelap gila , rasa macam cerita horror je . Ahak's :p K lepastu sy pergi depan , sy nampak Bas Sekolah EN sy lalu dan stop betul betul depan pintu pagar sekolah . Tak sangka dia pun pergi sekolah awal gila . Hewhew . First nampak dia memang hati ni rasa berdebar+nervous+gementar+takut+scary+happy+gembira . Haha :p *k sy dah mula buat ayat berbelit* . Lepastu dari jauh sy nampak dia ketawa + senyum dengan kawan dia . Sy cakap dalam hati "Ishh , omeynya dia ni . Rasa nak tarik pipi dia . Hahaha *sambil tersenyum dan melompat sorang-sorang di dalam kegelapan pagi* " . Lepastu Bas Sekolah dia pun berlalu pergi . Oh betapa cepatnya driver dia tu pergi . Hishhh , tak puas ah tengok dia sekejap :( Takpe takpe , lepas ni sy datang awal hari hari . Hahaha . K memang tak lah kan? Bangun pun lambat , ada hati nak bangun and pergi sekolah awal :p Durhhhhhh . So , esok sy exam Science , Pendidikan Seni Visual , dan PJK . Ohhhh yeahhh , last day exam untuk monthly exam ! Weeeeeeeeee :3 Lepas ni boleh sambung tengok K-Drama :p Lalala~ :3




Down note : Oh today is so happy for me . Seriously , I mean it  :')