French Kiss To My EN !
Monday, February 20, 2012 @ 8:09 PM


French Kiss To My EN <3


Hello awesome readers (V) . Thanks for visit my ordinary blog :3 Ahak's *ketawa gedik sambil buat mintak penampar . Tampar puhleaseeee*. Hahaha :p Okayyyyy so hari ni sama macam hari hari yang biasa . Perhimpunan , kerja sekolah , study , mengantuk , folio seni yang best , kerja maths pening kepala , nota banyak . Haihhhhh . Tapi it's okay lah . Sy tetap semangat sebab tiap-tiap kali tengok gambar EN sy , mesti sy rasa sangat bersemangat :3 Hihihihihihi *buat muka malu,lol* . This is called "THE POWER OF LOVE" ! Haha :p Eh , by the way , tak lama lagi sy nak cuba buat giveaway lahhhhh . Tengok ramai bloggers yang hebat-hebat tu semua buat giveaway . Macam best je :3 Okay sekarang ni nak plan hadiah dulu , yang pastinya hadiah tu semua memang Limited Edition dan tak ada jual dekat mana-mana kedai okayyhhh ! :) Ummm , apa lagi eh nak cakap ? Rasanya tu je kot :) Okaylah nak buat kerja sekolah ni sampai malam nanti . Tak nak sentuh laptop sampai semuanya siap . Weeeeeeheeeeeee :D 




Down note : Have a good ordinary day everyone !