10 Common Fact That You Should Know About Me .
Friday, February 24, 2012 @ 9:09 PM




Hello awesome and omey omey readers ! (V) Muah muah , thanks for read-up-read-down my oh-so-*insert cool words here* blog . Teeeeeeheeeeee ! :3 I feel extremely awesome right now . LOL , seriously I don't know why :p Hikhokhikhok *ketawa macam alien sambil buat muka macam mintak penampar* Ahak's :p Well , who cares? Hahaha . K tu ayat paling annoying :p  Eh eh , by the way , hari ni rasa bosan and tak tahu nak buat apa *actually kena study sebab next week dah exam , lol :p * . Ehem ehem , so sy rasa hari ni sy nak buat fakta tentang Ordinary Boy yang annoying,pelik,gila-gila,poyos,koyas, baik . K , let's start it !




  1. Saya suka menggunakan ayat 'K , Kbai , Kfine , Godai , Fakyu , Bichh' . Kadang kadang sy cakap bahasa Indonesia dongggg , hahahaha :)
  2. Bila orang cakap dengan sy , sy akan buat bodoh je . BUKAN sebab sy sombong , sy memang kadang-kadang tak bagi tumpuan bila orang cakap . Teeeheee :p
  3. Sy kadang kadang sedih tak tentu pasal , kadang kadang happy tak tentu pasal . Ahak's :p
  4. Sy suka kumpul barang-barang pelik buat collection :p
  5. Sy suka gelak macam orang yang 'normal' ...... you know what I mean right ? Hehe :D
  6. Sy suka benda yang nampak cool+omey+pretty+cantik+kacak+segak+ayu+anggun contohnya toys , cover majalah , cover buku , gambar dan etc .
  7. Tak suka pergi gunting rambut :(
  8. Sy selalu jadi mangsa salah faham .
  9. Sy suka membebel sorang sorang . Kalau nampak orang depan mata memang nasib lah orang tu :p
  10. Sy menghargai nilai persahabatan dan kesemua memori waktu remaja yang sy tengah hadapi sekarang :')








Down note : K , ekceli banyak lagi , nanti lah sy tambah :D Hahhaaha Kbai