Rainy Day
Friday, January 13, 2012 @ 11:42 PM


WEEEEEEEEE !
K , that is my first word for this post .
I'm so effing happy todayyyyy , even just now I have a lil bit SCARY moment .
But I REALLY HOPE that me and the other people who involve with that moment totally forget about it !
I mean like , seriously , I don't wanna remember any second of that effing scary time .
:'( *tsk tsk*

K , next story .
Today is soooooooooooooooo boring without my bestfriend , Sheikh Aiman .
Oh dem , makhluk ni suka sangat ponteng kann ?
Padahal tak ada sebab pun , saje je cari sebab .
Ish ish ish .
Apa nak jadi entah dengan dia ni . :p

By the way , hari ni masa nak pergi Solat Jumaat tadi memang best ahhhh .
Sebab masa pergi hujan .
Semua enjoyyy je main hujan , Raja , Habeeb , Nazran , Fadzril , Arif , Daus tu semuaaa :p
Waktu yang paling babi ialah waktu Arif lompat atas lopak air , habis basah seluar .
Memang rasa macam .... waddafak ? 
HAHAHAHA ! 
K , janji dia pun basah .
Eh , I mean , semua orang basah tadi k .
Lepas tu masuk library semua senyap je duduk diam diam tunggu baju kering .
LOL .
K , i'll remember this senior-awesome-moment !
Teeeheee .
But, too bad Sheikh tak ada sekali tadi :(


P/s : This year is happier than before . 

Kbai :)