Oh First Day .
Wednesday, January 4, 2012 @ 10:53 PM


Hi .
Okayyyyyy first day sekolah penat gila .
Plus , first day rasa macam bababababababo je -______-
Banyak benda berubah .
Bilik guru , kantin , kelas .
K seriously , teruk gila rasa tahun ni :|
Entahlah , mungkin perlukan masa untuk benda benda baru dekat sekolah tu .
Anyway , esok nak kena jumpa Ustazah  untuk urusan kelas agama .
Hikhik .
Ade something wrong dalam kelas agama -______-
Btw , seriously azam tahun baru ni saye nak belajar betul betul k .
Tak nak main main dah .
Ketepikan online thingy ni dulu , HOME WORK FIRST .
Study hard , study smart .
Insyaallah I can .
Amin .



P/s : Not bad lah sangat hari ni . Mintak mintak hari ni dan seterusnya sama . Amin .