First time!
Saturday, January 28, 2012 @ 8:18 PM


Hi , okay hari ni sy rasa happy+gembira+happy+gembira :p
Walaupun homework tak siap lagi & rasa penat , tapi sy masih rasa happy .
Teeeeheeeeeee, sebab sebab sebab sebab lembab , EHHHH ?!
Okay , actually sy dah buat something iaitu template blog :D



Tadaaaaaaaaaaaa !

Okayyy , omey tak omey tak? Hahaha . *k , memang gewwdix + over , ahahaha :p *
Itulah hasil titik peluh walaupun tak berpeluh tapi still boleh rasa peluh yang saya buat dari pagi lepastu sambung lagi sikit pada waktu petang . Alhamdulillah berjaya+sukses+berjaya jugak buat , ngeh ngeh ngeh . Ingat senang ke nak buat ?! Ni pun guna base code orang jewwwwwwwwwwwwww . Thanks to their creator / source ! Muah muah , ME . THANKS . TO . YOU ! Muehehhee :*


Okay tu je lah , nak sambung buat homework pulak ni , Maths pulak tu . Haihhhhh malehhhh nyaaa :/ Kbai ! Wish me luck .