Oh it's D E C E M B E R !
Friday, December 2, 2011 @ 12:53 AM


Heyyyy-looooo people :)
K , whadddup !
How's your holiday ?
Mine ? Uhh it's freaking boring :|
By the way , it's already December .
Which mean next month we all sekolah lah kannnn ? :D
Perghhhh , sekejap gila cuti :O
Please bring November back . Please please please pleaseeeeeeeeeeeeeee !
I'm getting boring everyday stay in my house :D
So I decided to watch Ombak Rindu tomorrow with Sheikh Aiman .
Hang out with best friend is a lot happier than hang out with . . .
Uhhh , forget it , I just wanna have fun this holiday kay :)
Chill lah !

So , saye rasa bosan sebab tu lah update blog yang tak ada orang baca ni :p
Maklumlah , ni jelah tempat meluahkan perasaan .
Nak luahkan dekat orang lain nanti memang dapat penampar free :D
Bhahaha .
K , tak sabit .
Sooooooo , anyone yang rasa nak ajak saye keluar cuti cuti ni
Contact je lah saye dekat facebook okeeee  .
Tak kisah lelaki or perempuan or dot dot dot :D
Hehe , peace yawwwww :)
I'm friendly :D
Mhehehehe .
Okay lah , update blog pun rasa bosan , so lebih baik saya chowwww dulu :D

P/s : Fakta seorang pelajar ialah apabila hari persekolahan , mereka akan cakap "Bila lah nak cuti ." , dan apabila hari cuti yang panjang , mereka akan cakap "Bila lah nak sekolah." . Mhehehehe :p 

Kbai !