Adik beradik ? :O
Wednesday, November 23, 2011 @ 6:10 PM


Heyyyy-lo :D
K , tadi Mak Senah tengah berblog-walking dekat blog seorang makhluk ni
Ternampak gambar yang hot , panas , dan spicy ! *macam ayam dekat KFC , haha , k tak sabit*
Bukanlah niat sini nak mengata ataupun jatuh kan maruah *padahal memang walaupun sebenarnya tak*
But saje nak promote , maklumlah , tengok gambar diorang ni mmg happy family :p
Hahaha .
Diorang ni dekat sekolah memang sudah dicop sebagai 'Adik Beradik'
Tapi hari ni saya telah dapat membuktikannya dengan gambar .
Mhehehehehe :B
Nak tengok nak tengok ? :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TADAAAAAAAAAA !
Kelasssssssss kau Maria !
Hahahahaha ! :D
*gambar ni masa B.B.Q partyyyy hari tu . Omeyyyy kan diorang ? HAHAHAHA !*



AMEKAW ! Hahaha .

P/s : Statement diatas hanya gurauan semata-mata , tidak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang sudah tiada . Kami semua adalah KAWAN yang hebatttttt ! Jangan marah k . Peace yawwwww ^_^v



Kbai .