Oh My God , last day at school 2011 !
Friday, November 18, 2011 @ 4:10 PM


Wooohooo .
'Sup everyone ?
Okayyyyyyy , so hari ni last day dekat sekolah .
Rasa happy pun ada , sedih pun ada .
Hohoho :b
Sebab apa nak sedih kan ?
Holiday kan ?
Hishh , pelik pelik :P

Tadi baru lepas hambik gambo dengan Sheikh Aiman,Daus,Habeeb & Raja .
LOL , diorang memang bollocks .
Sheikh cakap lepas ni boring lah tak ada kawan .
HAHAHA , baru satu bulan derrrr .
Bukan setahun , dua tahun  :P

So , holiday ni plan nak pergi shopping .
SHOPPINGGGGGGGGGGGGGG .
Hahaha :D
Okayyyyy , tak tahu kenapa saye hyper sangat sekarang ni .
Omaigod omaigod omaigod :O
Ingat nak pergi KL ajak sheikh , tapi dia pulak taknok :(
hmph . biarlahhhhhhhhhhh *sambil menjeling dekat sheikh*

Nanti kalau nak tengok gambar mereka mereka yang hotsetahhhh tu semua , check lah dekat FB k :)

HAPPY HOLIDAY PEOPLE !

P/s : Ohh cepat gila masa berlalu , rasa nok nangehhhh je :'( Tahun depan form 5 dah tak boleh main main , tak boleh clubbing clubbing dah :O Daus pun PMR , HAHAHA , padan muka awak ! --- Post ini diupdate @ Library SMK St.Thomas pukul 4.10 PM . 


Kbai :)