Oh I Can't Sleep :(
Saturday, November 19, 2011 @ 2:06 AM


Hey-loooo people :|
Ughhh , I don't know why I can't sleep tonight .
Hari ni first day holiday .
Rasa sangat hebat , tapi membosankan :(

Bosan sebab tak dapat lepak dengan kawan kawan .
Bosan sebab tak dengar suara cikgu marah marah .
Haha :)
Walaupun baru start cuti tapi dah rasa rindu gila's dekat mereka mereka tu semua !
So , cuti ni tak tau lah nak pergi mana .
Maklumlah , sebelum ni selalu pergi sekolah je .
Masa hari bersekolah , rasa nak cuti .
Tapi bila masa cuti , rasa nak pergi sekolah pulak .
Hishhh , pelik pelik -.-''

However lah kan , saye dengan sheikh dah plan nak shopping bulan dua belas ni .
Muehehehe :')
You're gonna meet new me soon :D
Sebab apa shopping bulan dua belas ni ?
Sebab ada YES (Year End Sale) dengan Sale untuk X'mas !
Weeeheeeeee :B
It's gonna be the freaking great shopping moment ever with sheikh (well, hope so :p)

Tadi sebelum balik dapat duit lagiiiiiiiiiii .
Alhamdulillah banyak rezeki hujung tahun ni .
Saye rasa sangat bersyukur lahhhh ! :D
Hehe .


P/s : Happy Holiday Everyone ! #Day1


Kbai