Oh Facebook Friends .
Tuesday, November 8, 2011 @ 10:03 PM


Gambar Hiasan Semata-Mata .  Thank you so much lah sebab jadi kawan saya ! Muahhhh :* 


Hmmm .
K , tiba tiba hari ni rasa nak update tentang Facebook friendlist saya :D
Then , bila tengok balik tak perasan dah mencecah 1000 .
*Ye,saye tahu friendlist awak lagi banyak,saye tak famous macam awak pun :)*
Tapi rasa macam tak guna jugak kan .
Friends berjuta *ceh berjuta :p*
Tapi tak pernah cakap Hi pun kan ?
Add diorang sebab nak tambah friendlist je :|
Saye pun kadang kadang ada jugak macam tu ,
Tapi bila teringat balik , terus saye cuba untuk comment dekat gambar / status diorang :p
*bukan ambik hati k*
Insyaallah , kalau saye nampak kawan kawan Fb baru lepas ni saye cuba tegur .
*sebenarnya malu nak tegur,maklumlah diorang omeyyy/cantik/cute/handsome/gantang :b*
Sebenarnya saye tak kisah pun kalau orang nak tegur , saye open minded punya orang :D
Haha .
Walaupun saye open minded , tapi orang lain sama jugak ke macam saye ni ?
Hmmmmm :(
Kalau sama , memang semua orang lah saye tegur . 
Ni kadang kadang diorang buat 'don't know' je .
Bila chat , dia tak balas .
Malu gila orkkk ?
Macam cakap sorang sorang -,-''
Walau apa apa pun , semoga saye dapat lagi ramai kawan dalam FB .
Amin :)


P/s : Kawan biar beribu :) *saya punya dah beribu , anda bila lagi ? HAHAHA * . Just kidding .


Kbai .