Oh My God , What Happen To One Of My Friend :o
Tuesday, October 11, 2011 @ 8:32 PM


Ya Allah ,
tak tahu apa masalah budak ni .
HAHAHA !
Semenjak letak lagu Ratu Novella dalam blog ni .
24 Jam dekat sekolah tu pasang lagu ni .
Aku rasa nak pengsan dah -,-
Tengok lah dekat bawah ni k .


Klik gambar ni untuk besarkan k . Buat macam gambar sendiri -,-

Kecik ?
Pandai pandai lah zoom -,-
Malas nak edit .
Okay .
Yang lagu Aishiteru tu bukan saye punye .
Tu tolong download untuk my kakak ipar'sssssssssssss .
Jangan fikir bukan bukan k .
Saye tengah buat kerja Sidang Redaksi bawah tu .
Haaa , nampak nampak ?
Tak ?
Tak lama lah tu :p
Ahahaha .
Kbai , see you tomolo .
Muehehehe .