Oh I Miss The First Year Of Blogging :')
Monday, October 10, 2011 @ 10:09 PM


Haha .
Bila baca balik post post yang dulu , rasa rindu pun ada .
Walaupun dulu guna ayat 'gewwwwdixxxxxkssssss' , tapi nak buat macam mana .
Tergelak jugak kadang kadang baca post tu .
Banyak kenangan yang lama lama .
Terasa teramat sedih lah bila baca post tu .
Masa tu Fahmi Arieef masih lagi wujud dekat sekolah tu :p
Tahun ni Mama Arieef tu dah pergi Matriks .
Tengok ?
Sekejap je kan masa berlalu ?
Masa saye buat post ni , Hilmi , Susu Gaga , Hafiz tu semua ada lagi .
Tapi , maybe next year , saye akan buat post .
Dan saye akan cakap post ni buat saye teringat kenangan yang berlaku tahun ni .
Ya Allah , sedihnye :'(
Mereka mereka semua ni sentiasa ada dalam hati saye .
They are my awesome memories ever !


Kbye.


Endless Friendship .