I don't know :/
Sunday, September 4, 2011 @ 2:01 PM


Assalammualaikum .
K , esok dah start sekolah .
Haih ....................................... Malasnya !
Tapi tak boleh malas malas , tahun depan dah SPM  :O
Tadi baru lepas tengok video VFX yang orang edit .
Bapak gila smart gila smart gila smart gila smart dia edit !
Even video tu short & simple , but , memang gempak gila lah dia edit -,-''
Effect , sound , music , video , text , arrangement .
Perghhh , memang tip top :O
Tengok portfolio dia , rupa rupanya dia Photographer , Video Maker & lain lain lagi lah yang berkenaan -,-''
Rasa macam dia salah sorang idola saye :)
Saye tak tahulah apa kelebihan ataupun bakat saya :/

Web designer - 30% je kot -,-'' Pening sikit bab bab Code ni . Tapi still boleh handle lah *tengok google* :O
Video maker - Editing software 40% -,-'' I don't have any DSLR . So............ nope :/
Photographer - I don't have any DSLR . Nopeeeeeee :(
Animator - I don't know how to make it :'(
Illustrator - No no no no no :(
Graphic designer - 20% sebab bila tengok balik hasil kerja macam budak darjah 1 punya yang buat -,-''
Flash - Baru belajar -,- Tu pun hancur . Nope .
Tee's designer - 50% . Bila edit tak ingat dunia , bila tengok hasil macam $(*$#& . Terus delete -,-''
Vlogger - 100%.................NO -,-''
YouTube star - 10000000%....................NO :O !
Skater - LOL , naik basikal pun takut -,-'' Nope .
Nerd - Tak pakai any glasses pun :B
Blogging -  FAIL . -.-''

Haih , so saye memang tak tahu apa bakat saye dalam bidang apa :( Maybe kena focus dekat 1 benda je kot kan ? Tak payah nak try semua . Pilih yang mana rasa sesuai .


Ya Allah , mintak mintak lah satu hari nanti aku ada bakat dalam salah satu bidang diatas . Amin .







Labels: