Beach day biatchesssss . FTW \m/
Friday, September 16, 2011 @ 11:31 PM


Heyyyyy , 'sup ?
Okayyy , today superb COOLIO !
What's up with today ? It's Friday ?
Nopeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :P
Today is Beach day with my family .
Muehehe, I have a great time with them today *lama tak rasa macam ni*
I can't wait to story whatssssss happensssss on our journey to the ..... center of the earth ? beach....
Oh God -,- K whatever . LOL .
So , mula mula saye tengah borak dengan Mak saye .
Then saye gedik gedik ajak pergi makan dekat McDonald or KFC sebab boring duduk rumah .
Then Mak saye cakap , "Haaaa , jom kita pergi pantai."
Kebetulan pula masa tu semua sibling & my anak saudara's ada dekat situ :D
Apa lagi , kitorang pun loncat loncat macam monyet lahhhhhhhhhhhhhhhh !
K , saye terus kemas baju baju saye untuk bawa dekat sana .
Masa kemas kemas tu sempat lagi saye berangan .
Saye berangan dekat sana tak ada orang , saye duduk tergedik sorang sorang macam buat Music Video
ala-ala Jennifer Lopez .
HAHAHA , bengong -,-'
Tu berangan je k . Takdok masa nak buat benda benda mengarut macam tu -,-''
Lepastu kitorang pun nak bertolakkkk lah :D

Masa ni dalam kereta . *Kancil jewwwwww , best okay . *

Okay , disinilah penggembaran bermula . Hohohoho ! :D

K , sempat lagi ambik gambor -,-''

Okay , masa dalam perjalanan saye berangan je sampai lupa ambik gambar pemandangan .
Muehehehe , biasalah kan? :D
Setibanya kami dekat pantai .....
OHHHHHHHHHH ! Lupa bagi tahu kitorang pergi pantai mana -,-
Sorry sorry !
Okayy , kitorang pergi Pantai Sepat je k .
Hehe :)
Okay , sambung balik ceritera . Muehehehe .
Setibanya kami di pantai , my anak saudara's nak beli layang layang pulaak :p
Then , belilah .
Best jugok tengok diorang main layang layang :O

Sorry , tolong sengetkan kepala anda dan besarkan mata anda k? 
***AMARAN : Lepas tengok gambar ni kepala anda mungkin akan jadi senget . Kbai****

Haaaaaa , tu lah gambarnya -,-
Nak lagi ? Nahhhh tengok lah .
Buat macam gambar sendiri ye ?


Okay , saye nak inttttrrrrrooddddduuuuucceee my anak saudara's *fajrina jangan marah , hehe :p*




My  anak saudara's . Nakal macam Shin Chan *tengok lah Pak Su dia* , haha . Kbai :p


K , lepastu saye berangan lagi sorang sorang .
Teringat pula dekat my crushhhhh . A <3
HAHAHAHA ! Muahhh sikik :*

Saye tahu Love saye bentuk pelik -,- Maklumlah , tak pernah bercinta , so tak reti buat love love ni . HAHAHA!

So , tu lahhh hasil karya saye .
Muehehehehe . 
Then saye takdok kerja ambik lah gambar ni . 
Tapi bila tengok balik macam cantik jewwwwwwwwwwwww .


Kan ?
Hohohohoho , tengok lah siapa yang snap :p *gedik+galok+poyo* . Kbai .
Lepastu my kakak iparsssssss snap gambor senyap senyap .
Nasib baik sempat pose . 
Hahaha .

Dengan bola merah . Favourite colour Rihanna k .

Lepastu , saye dengan my abang iparsssssss pulak ada plan .
Muehehehe .
Nak tahu apa plan dia ?
Tengok lah gambar gambar dekat bawah ni :p






Hahahahaha !
Itulah rancangannya :D
Tanam kakak saya :p
"SPA" katanya .
LOL , memang ketawa tak berhenti henti masa buat benda tu .
Lepastu , saye pergi mandi .
Then saye pergi dekat tepi pantai semula .
Then saye jumpa.......
Sesuatu yang berharga.........
Satu peniggalan pra-sejarah...........
Satu mitos yang hangat diperkatakan............
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
TADAAAA ! Bekas badan Big Foot . Hahahahahahahaha ! OMG , kakak saye dah hilang :O

Okay , habis mandi kitorang pun pergi lah ke 'tapak perkelahan' kitorang . 
Not that tapak bigfoot okay ? Hahahaha :D
Then pergi mandi .
Masuk toilet 50 sen seorang -,-
Tak ada lampu , gelap gila :O
Tapi best :D
Habis mandi , apa lagi , snap snap snap lah ! :D *saye tak ada DSLR . Tak kaye macam awak k*

My mom purple-ish , and my kakak ipar'sssss pinky :D

Yum yum yum , Ice-Cream <3 I LOVE YOUUUUU ! *Purple-ish , sama macam Mak saye :D*

Tadaaaaaaaaaaaaaa . I LOVE YOU SO MUCH MAK <3 :*

This is superb happy day <3 Weeeheeeee !

So , sampai situ jelah ceritera saye untuk hari ini :p
Memang best gila lah !
Muehehehehe .
Harap harap masa akan datang ada event yang lagi best :p
LOL .

Terima kasih sebab baca :) 

Kbaiiiiii :')