Selamat Hari Raya !
Wednesday, August 24, 2011 @ 10:06 PM



Assalammualaikum .
Muehehehe :)
Alhamdulillah dah nak dekat raya .
Pergi East Coast Mall or mana mana tempat mesti ramai gilaaaaa orang -,-
Perghhhh .
K , tahun ni baju melayu sama dengan Mak saya dan Best Friend saye yang gilaa tu :p
Baju setakat ni baru 4 helai :P
HAHAHA . Memang tak sabor gilaa nak raye ni !

Saye nak ucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri .
Kalau dalam post post yang sebelum ni kalau ade yang terasa minta maaf lah ye .
Kepada haters-haters / copydog dan sama species dengannya , walaupun korang tak suka saye , tapi di bulan yang mulia ni saye maafkan dosa korang yang dah buat terhadap saye dahulu .
Semoga korang pergi kearah kebaikan selepas ni k .
Muehehehe :>

"Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf Zahir Dan Batin!"



Dari hati yang ikhlas *cewahhh* :p
-Fahmi Nordin

Labels: