Ouch .
Monday, August 1, 2011 @ 8:20 PM


Hi , it's Fahmi Nordin here :p
K , sekarang dah masuk bulan Ramadhan . First day memang penat , tapi lepas ni boleh biasakan diri kot .
By the way , sekarang ni Copy Dog yang dulu tu dah senyap , tapi still lagi meniru orang . Orang beli ni , nak beli jugak . Eeee , memang takde life sendiri ! *memang dasar tak malu . Pedas kan ? Muehehehe :) Biarkan dia rasa .
Lantak lah anjing tu nak buat apa , asalkan tak membuatkan kesabaran saye hilang , nanti dia yang susah & malu pulak :D
Tak sabar nak tunggu cuti sekolah. Yay :D
Macam tu lah sekolah saye , hmmmmmmmmmmm .
Saye dah tak nak ambik tahu pasal budak budak yang perangai macam s*al , gamp**g , bab* dekat sekolah tu dah . Buang masa saye je -,-


P/s : Tak perlu lah nak dengki kepada seseorang itu sedangkan kita tahu dan sedar bahawa kita jauh lagi hebat dari mereka . -Fahmi Nordin

Pp/s : Jom kita tengok ada tak ''budak'' yang tiru cara saye buat post ni .

Kbai

Labels: