Truth .
Sunday, July 31, 2011 @ 12:37 AM


Hi , it's Fahmi Nordin again .
So , kali ni saye nak luahkan semua yang saye rasa k ?
Actually , dekat sekolah tu ada lah beberapa orang yang saye benci gila tahap dewa -,-
Kenapa saye benci diorang ? First , sebab diorang berlagak , diorang suka mengata , diorang suka ikut/beli/tiru apa yang saye pakai/beli/guna/suka , diorang suka menunjuk , diorang suka menjatuhkan maruah , diorang rasa diorang hot/perfect/cute/cantik/kaya/cerdik walaupun hakikatnya TIDAK SAMA SEKALI .
Okay , saye SANGAT dan PALING BENCI FUCK orang yang suka tiru saye . Cara saye cakap , cara saye tulis , kasut yang saye beli , topi yang saye beli , makanan yang saye makan , gadget yang saye ada . Kenapa mesti ikut semua ? Saye tahu orang lain pun boleh beli jugak benda tu semua , tapi , tak siok lah semua yang saye ade diorang pun ada . Saye tak kisah sebenarnya , TAPI , bila diorang ada benda tu , diorang BERLAGAK depan saye . Lepastu , diorang tunjuk macam dBoldiorangBold paling bagus .
Lepastu , ape yang saye suka , mesti ''diorang'' tu pun suka jugak , tapi saye tak lah ''teruk'' macam ''diorang'' tu . Boleh tak ''korang'' suka benda lain selain benda yang aku suka ? Kadang kadang saye naik Fed-up dengan diorang ni . Letih dah nak mencarut pasal diorang ni -,-
Kepada orang yang rasa pernah buat benda yang saye cakap dekat atas , tolong lah berubah okay ? Sebab saye TAK SUKA . Kalau rase nak saye hormat korang , korang hormat lah saye dulu . Saye tahu , ''korang'' tu kaya , ''perfect'' , ''cantik'' , ''baik'' , ''cerdik'' daripada saye , tapi tolong lah faham . Kalau korang rase saye ni PERASAN nak suruh ''korang'' nak kawan dengan saye , saye bagi tahu korang awal awal yang saye ni memang tak terdesak LANGSUNG nak kawan dengan orang perangai macam binatang , tak berakal , dan perkataan mencarut yang lain macam korang sebenarnya okay ? Saye boleh dapat ramai kawan yang lebih baik dari ''korang'' . Dan jangan lah buat sBoldaye MARAH dengan ''korang'' sebab bila saye marah , semua SECRET korang tu saya TERbocorkan . Jadi jangan salahkan saye k ? Saye dah kasi Warning awal awal .

P/s : Sebenarnya saye tak nak gaduh dengan ''korang'' , tapi disebabkan PERANGAI korang tu membuatkan saye menyampah + benci + jijik dItalicengan ''korang'' .

Pp/s : Ni tak ada kena mengena dengan orang lain . Kecuali SESETENGAH pelajar sekolah saye . *St.Thomas .

Ppp/s : Saye tahu saye tak handsome , ''cantik'' , kaya , hotstuff , ''famous'' macam ''korang'' , tapi kalau perangai macam sial , tak payah lah nak berlagak k ? -,-

Pppp/s : Ni cara baru saye buat post , lepas ni saye nak tengok pelajar St.Thomas mana yang nak TIRU saye buat macam ni :) Hihihihi *pedas gila kan ayat ni ? :) Biarkan :D


Pesanan : So , korang tolonglah berubah k ? Baru saye suka kawan dengan ''korang'' . Saye tak berniat pun nak memalukan/mengugut/membenci/menghina/bermusuhan dengan korang , tapi ni ape yang saye rasa ''korang'' tak patut buat . Faham faham je lah k ? Ubahlah sikap .



"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."


Kbai .

Labels: