Tak tahu nak taruk title apa . :p
Friday, June 17, 2011 @ 7:26 PM


Okay , baru lepas mandi and terus update blog . Sekarang ni saye dekat kampung saye yang berada di Bukit Sekilau *best gila wey* :D . Tenang gila duduk sini . Dah lah dekat dengan rumah Hilmi Muses dengan Shalam Zulkepli *comfirm lah malam malam pergi jalan jalan kan? * :D . Tapi nak jalan jalan sampai lewat malam pun tak boleh jugak sebab esok ada sukan SMK Saint Thomas . Aduiii :( Tapi takpe , cool k , sebab esok saye jadi photographer . Hohohoho :D Tak payah nak masuk suka lari lari ni *memang tak minat dari sekolah rendah , satu sijil pun takde :P* . Tu je lah kot . Eh eh ! Kejap , mintak mintak esok baju yang tempah dengan sheikh tu siap semua . Amin . :)


Bye

Labels: