A sound that called Music .
Sunday, May 22, 2011 @ 10:21 PM



Ohhhhhhh gila , esok exam tapi tak bukak buku lagi . Maybe lepas update post ni terus nak baca SIKIT science . Mintak mintak lah esok dapat jawab semua and lulus . Amin .

Okay , music make my life happy . Kadang kadang tu dengan music mesti rasa nak menari , menangis , meraung (tiba tiba je kan , hahaha ) . Kadang kadang dengar lagu , teringat sweet memory , tak kiralah memory tentang diri sendiri , memory dengan kawan kawan or whatever . Tapi masa dengar tu rasa nostalgia gila :P ( siapa pernah rasa macam ni , sila angkat kaki anda , hahahaha :P ) Okayyyyyy *awkward . Okaylah , study time :D



Bye !

Labels: