problem , problem and PROBLEM .
Saturday, May 21, 2011 @ 8:35 PM


Kebelakangan ni saye ada banyak masalah . Mungkin ni salah satu dugaan yang Allah bagi dekat saye . Maybe ada hikmah disebaliknya . Antara masalah yang saye hadapi :

-Bil P1 yang bengong ni -_____-
-Tee's show
-Exam
-Nama untuk lawatan pergi KL
-Aku tak pergi kelas Photography dekat SMART hari ni sebab Exam
-Money , money , money , money -_____- (untuk enjoy nanti , hehe :P)
-Nikon
-Kasut
-Bag
-Mr.Dentist
-Laptop
-Accessories (Spec yang best tu , tak tau jual dekat mana , kena cari cepat cepat ni :( )
-Renovate bilik
-Jerawat
-Transport
-Keletihan ketika berada di sekolah
-CopyDOG menyalak
-Family Potrait



So, maybe tu je lah masalah yang perlu saye selesaikan :(

Ya Allah , permudahkanlah aku untuk menghadapi dugaanMu ini . Amin




Bye


Labels: