Message for that dog .
Saturday, May 7, 2011 @ 8:18 PM


Aku dah letih tengok kau tiru aku , tengok muka kau pun aku dah muak . Aku dah ambik keputusan untuk biarkan ANJING macam kau ni terus dengan kehidupan kau iaitu mengikut cara kehidupan orang lain . Maklumlah ANJING macam kau ni memang tak ada karakter yang tersendiri . Dah lah sombong dengan aku , kau ingat kau tu siapa ? Kau tu baru 2 tahun duduk dekat st.thomas nak belagak macam BABI yang lupa diri , kau ingat aku nak sangat ke kawan dengan kau , kau ingat aku nak layan kau macam S*** A*** tu layan kau ke ? Ni last year dia , tahun depan dia tak ade dah nak layan kau dengan baik , mase tu memang 2 tanduk dekat kepala aku ni naik lah . Kau jangan harap la aku layan korang baik ye ? Tahun ni je aku berlakon "baik" dengan kau . Tahun depan aku nak kau WATCH OUT lah ok? Habis semua kau nak tiru . Kau nak sangat kan ? Just wait and see . Kau jangan ingat kau tu besar sangat ye . Umur baru 14 tahun dah nak belagak dengan aku . Tak hormat langsung . Walaupun aku tua 2 tahun je , tapi aku lebih tua dari kau , so pandai pandai lah nak hormat orang . Ataupun mak bapak kau tak ajar ? Aku rase tak kot , sebab tu perangai kau macam tu . Dah lah , aku malas nak update pasal anjing ni lagi , dapat banyak dosa je aku maki kau :) Aku harap lepas ni anjing ni tak melalak dah .



Bye

Labels: