Erul AF9
Saturday, May 7, 2011 @ 9:15 PM





Okay , korang tengok tak AF9 ? Sebenarnya saye pun tak tengok sangat , tengok 2 minit then main laptop . Ade seorang pelajar ni , Erul nama dia , MENGARUT gila . Serious saye cakap -____- koya je lebih tengok die dalam AF9 tu . Mak saye cakap "Mengade je lebih menyanyi" , Kakak saye cakap "Ngarut je die ni , cube keluar sekali , menyampah tengok" , saye cakap "Bapak ngarutnye erul ni , koya je lebihhhhhhhh !" . Okay seriously , memang mengarut . Saye tau saye tak reti menyanyi , tak HOT macam dia , tapi dia bapak koya + poyo + dan lain lain . Sorry to say that .




Bye

Labels: