Holiday Plan ?
Saturday, May 28, 2011 @ 9:58 AM





K tadi pergi jalan jalan dekat Facebook , lepastu nampak orang comment dekat status orang , macam ni bunyinya "Apa plan holiday kau?" . Okay , aku pun terfikir nak buat apa cuti ni . Okay maybe ni lah antara plan plan untuk cuti yang tak best ni *cehhhhh padahal i was like , Omigawwwwd ! Cuti 2 minggu :D HAHAHA ! . Okay okay , semua ni perlu dilaksanakan cuti 2 minggu ni sebab lepas ni tak ada cuti dah :P

28/5 - ECM dengan kacip kacip :P
29/5 - Cikgu Harmoni kawin :D *aku pun sibuk nak kawin jugokkk hari ahad ni :D HAHA
30/5 - Kedai mak sheikh , nak buat design RAWRSOME Tee's (http://www.facebook.com/IWearRawrsome )
31/5 - Kedai mak sheikh , buat benda sama macam list atas ni :P
1/5 - Dapat GAJI from my mother . HAHAHA ! Of course Print RAWRSOME T-shirt
2/5 - Shopping :D
3/5 hingga habis cuti - Duduk rumah je kot :P


HAHAHAH , okay , tu jelah yang plan untuk cuti ni :P KAWE DOK TAHU NOK GI MANO ! Hahahaha , Okaylah bye :P



HAPPY HOLIDAY !


Labels: