Breath In .
Sunday, May 29, 2011 @ 12:03 AM


Okay, hari ni memang bosang giler ! Kena tipu . Brrrrrrrr . Malas nak cakap pasal tu dah , buat sakit hati dengan sakit otak je . Babie betul . Grrrrrr =__=" (sebenarnya tak tau nok cakak apa ni , ayat pun berbelit belit. ) Datang dengan bersusah payah , aku rajinkan diri aku ni berjalan kaki pergi sana , sampai sampai SENYAP . Macam orang BODOH jalan sorang sorang tadi dekat bandar . Rasa nak hempok dengan buku laju laju dekat muka dia je -_____-!

Ok , moral of the story hari ini ialah (tak sabit pun) . Kalau nak keluar bandar , keluar dengan Best Friend ataupun kawan yang boleh dipercayai SAHAJA .

RAP Version : Yawww brother,dah janji datang la k , ada masalah pun cakap la dulu k , jangan senyap je k, hati gua berapi der ! Nak meletup pun ada . Ok bye . (tak macam rap pun kan)


Haihhhhhhhhhh -_______- Tidur time ! Esok nak pergi wedding Cikgu Harmoni .

Labels: