Hate ?
Sunday, May 15, 2011 @ 10:50 PM







Omigawdddddd . Baru je lepas tengok orang yang DENGKI . Tengah siok siok dengan Mak Cik Bedah a.k.a Far Aingggggggg , tetiba ada makhluk ni comment dekat gambar . Macam ni bunyinya :

Prooooooooot

Oh silap bunyi , macam ni haaa :

Why must tag ppl , for ppl comment ? Waka waka eh eh ! <--- ni tambahan je :P



Okay , saya tak tahu apa masalah dia , tapi kan kenapa dia nak sakit hati sangat ? Yeahhh , I know I'm cooler than youuuu ! HAHAHAHAHA ! okay sebenarnya tak pun ! Saya tak cool , saya tak market pun ok ? -___________- Saya rasa tak perlulah nak dengki ataupun nak soundsound orang ok ? Facbook bagi kelebihan kita untuk TAG orang , so kita tag je lah kan ? Tak payah banyak cakap . Lagipun Fahmi Nordin tu account MILIK SAYA . Suka hati saya lah kan nak buat apa ? Awak jealous sangat ni kenapa ? Bitch ! HAHAHAHA . Opssss , terlebih sudaaaaa :P


For that BRO/SIS : Kalau tak suka , boleh bawak diri korang berambus dari profile saya dekat Facebook ok ? TERUTAMA SEKALI COPY DOG BODOH TU !


Okay , get a life . Loser :)


Bye

Labels: