Gambang Day's - Part 2
Wednesday, June 1, 2011 @ 10:17 AM


Hey , what's up (ada apa dekat atas ? Hahaha :P ) . Okay , mengarut gila saye ni kan ? Hahaha . Biar lah , awak ada ? :)

Okay , baru balik dari main game , enjoy tapi badan letih gilaaaaaaaaaaaaaaaa ! Sebab apa ? Sebab petang tadi kitorang pergi mandi kolam 2 jam -________- Gila lah :O Tapi seronok , ramai orang , tak lah bosan sangat , macam macam gelagat ada . Tambahan pula dengan cousin saye yang dua orang ni . Perghhh , gila gila belaka :D Hahaha . Game dekat sini semua bosan bosan :P Tettttttttttttt .

Lepas ni nak pergi dinner pulak , woooo , makan makan makan , macam mana lah badan tak besaaaaaaaaaaa punye kan ? :P Malam ni kitorang dah plan nak pergi fun fair dekat bawah tu :D Macam seronok je *tapi apa yang pasti mesti pening kepala gila -___- * . Lepastu cousin saye yang sorang ni cakap , "Eh Fahmi , malam ni kau tahan mata ok ? Sebab aku plan nak pergi mandi pool lagi pukul 2 pagi " . Saye pun senyum lebar gila sampai ke belakang kepala , tapi dalam hati .... " What the ffffffff ! Are you nuts?! " . So , tunggu je lah apa yang terjadi malam ni . -____________-



Labels: