Gambang Day :)
Wednesday, June 1, 2011 @ 3:12 AM


Heyyyyyy ! Ya Allah , ada jugak Wi-Fi dekat resort ni :) Fuhhhhhhhhh , lega gilaaaaaaa ada wi-fi *hooorayyyyy* :D Hahahaha Selok kan ? You know Selok ? Like monkey jumping :D Hahaha*tak sabit :P * Biar lah titew celokkk , awok adewww ? *Okay , semenjak bila saye pelat ni -____- *Hahahahaha . Okay , enough :P

Fyi , saye ada dekat Gambang Resort ni selama 2 hari with my cousin yang gila gila ni :D HAHA ! Okay , kitorang baru sampai dekat sini pukul 10.30 + pagi kot , lepastu check in bilik .*Koya kan ? check in bilik pun nak cerita . Hahaha , tapi ramai orang pergi holiday cerita jugak masa check in hotel / resort / or tempat yang sama maksud dengannya :P *

Bilik kitorang dekat S2 04 13 , tingkat 4 , meh la datang melawat , hahaha :P . Lepas sampai masuk bilik , terus keluarkan laptop dengan webcam :D *semangat nak online ! Hahaha* . Okay ni gambar's yang saye ambik guna webcam *Low Quality :P *


Okaylah , esok update lagi blog *kalau sempat :P* . Hohoho , byeeeeeeeeeeee !


Eh , kejap kejap ! Ni pesanan untuk Sheikh Aiman , Hilmi and Shalam (Warna nama ikut favourite colour masing masing . Hahaha :D) . Okay okay ni haaa aku nak pesan . Sheikh design nanti aku balik terus print ! Shalam & Hilmi , nanti aku balik kita tengok wayang lagi k ? Best gila keluar dengan korang semalam . Serious :D HAHAHA ! Byeeeeeeee , aku nak pergi rehatkan otak ni . Jangan jealous k :P *sambil jelir lidah*


Byeeeee !



HAPPY HOLIDAY EVERYONE !

Labels: