Share :)
Saturday, March 26, 2011 @ 10:56 PM


Bosannyer ! tiba-tiba rasa baik hati nak tolong kawan buat blog :) HAHAHA , saia memang baik sebab tolong kawan *padahal hari isnin suruh belanja McDonald , HAHA* .
Okay , so sekarang nak share sedikit apa selalunya orang taruk dekat blog mereka :)

-----------------------------------------------------------------------------------
CBox : http://www.cbox.ws/
Cbox ialah satu benda untuk dimakan kawan-kawan ataupun blogwalker tinggalkan message untuk korang :) benda ni ramai orang guna . saia tak guna Cbox , sorry :P . Chatbox ni percuma dan senang nak guna :P

SHOUT Mix : http://www.shoutmix.com/main/
Chatbox sama macam Cbox tu *saia pakai yang ni :) *wink wink ) HAHAHAHA :D

VideokeMan : http://videokeman.com/
Haaaa , benda ni pulak selalu keluar kan bunyi proooooooooooot . Korang boleh search lagu yang korang nak dekat "Search Box" , lepastu , kalau dah puas hati , korang boleh tekan "Embed Code" ataupun "Share" . Ikut korang lah okay ? :P


Mixpod : http://www.mixpod.com/
Mixpod pun music player macam Videokeman tu tadi , tapi Mixpod lagi best *kot?* :P

Hit Counter : http://www.hit-counter.info/
Hit Counter ni kita korang punya kawan-kawan ataupun STALKER'S visit blog korang :)

Photobucket : http://www.photobucket.com/
Photobucket satu website untuk korang upload picture , so , tak payah nak upload guna blogger punya , sebab blogger punya slow *bagi saia lah :P *

YouTube : http://www.youtube.com/
YouTube salah satu website yang paling best :P korang boleh embed code lepas tu korang boleh taruk dekat post korang . (gambar macam kat bawah ni )



LinkWithin : http://www.linkwithin.com/learn
Link Within ni tunjuk post-post anda sebelum ni , jadi , lepas habis baca , ada banyak post lain yang korang dah buat dulu . Jadi , lepas habis baca post , ada gambar dan link untuk post korang yang dulu-dulu tuuu :D


Maybe tu je la kot *yang saia tahu :) * . tapi kalau nak cari banyak lagi , guna lah Google :) GOOGLE is your BEST FRIEND :D HAHAHA ! :)

Okay la , tu je la update kali ni :) tata.

Labels: