Bahasa Ewwww .
Saturday, March 26, 2011 @ 11:55 PM


HAHAHA , annoying tak aku update blog banyak kali dalam 1 hari ? :)
Baru lepas habis tengok video AnwarH punya video .
Tajuk video tu : Ewwwww . *mase belum tengok , macam kelakor je , tapi memang kelakor*
Okay , video tu menceritakan tentang orang yang guna perkataan-perkataan 'short form' .

Contoh :
Shalam , kw xgi sklah keww hari nieww ?

Okay , sebenarnya aku pun tak suka orang guna macam tu , kalau sikit sikit boleh la , tapi kalau banyak ...... errr .... :O

Perkataan annoying yang lain ada jugak . *Shalam Zulkepli yang ajar aku ni okay ? :)*

Contoh :
+@k s@b@rny3 n@K p3Rg1 G@mb@ng w@t3rP@rK !

Okay , sumpah tak best , pelik gile -__- dulu zaman Myspace boleh la guna macam tu . HAHAHAHA :D

Lepas ni saia tak nak buat shorform dah weyhhhh ! :D





-trimew ksih sbb bacewwww- HAHAHAHHAA :D tata .

Labels: