Maulidul Rasul - Story (gambar upload nanti) (:
Friday, February 25, 2011 @ 10:59 PM


satu lagi hari yg pling best .. memang meriah gler pagi tdi .. kena ambik gambar :O woooahhhh , bapak letih tp nk buat mcm mana kan , kena la amik jugak , HAHAHAHA :D lepas berarak , rehat .. time tu bapak banyak ambik gambar (coming soon) .. tak tauw nk ckp ape , sbb mmg best gler :D HAHAHAHAHA , lepas tu msuk dewan dengar ceramah .. lepastu ada kejadian yg tak diingini , aku dah ambik gambar , pastu aku duduk , pastu pengetua suruh amik semula , pastu semua org mcm "boooooo" ... bapak malu :D HAHAHAHHAA , pastu ada org ckp , ada budak2 form 5 ckp aku ni belagak ada camera , ..

Untuk pengetahuan kpd orang2 yg ckp aku belagak tadi tu , sbnarnya aku TAK BERLAGAK , aku pun tak kenal kau , nk ckp aku belagak , aku cuma JALANKAN TUGAS sebagai salah seorang AHLI SIDANG REDAKSI (bkn nak belagak) , dan lagipun tu ARAHAN GURU takkan aku nak buat bodooo je , logik la sikit , dah matang (: aku tau la aku ni tak kaya,tak market :P tp tak kisah la korang nk ckp apepun :D orang yg kenal aku je yg tau perangai aku mcm mana (friendly & crazy XD LOL) ...

Okay , sambung cerita tadi ... lepastu dah habis pagi punya , aku pergi menunaikan solat jumaat dgn Shalang & Hafiz , pastu habis solat , baru aku teringat camera yg cikgo harmoni kasi.... mati la aku , tak igt taruk mana , pastu smpai sekolah , hafiz tutup camera tu bawah bag die ... Ya Allah , betapa lega hati aku .... THANKKKKKKKKKKKKKKKK YOUUUUUUUUUUUUU SO MUCH HAFIZ :D HAHAHAHAA!

Lepastu aku balik rumah pukul 5 petang , macam biasa tiap tiap hari .. tak syok hari ni , SHEIKH MOHD AIMAN ponteng , HAHAHAHAHHAA! bangang tol , geram aku :D



tu je la kot utk kali ni (: HAHAHAHAHA . tata :D

Labels: