Bas sekolah Part 1 & Galok Part 1
Thursday, February 24, 2011 @ 9:25 PM


Ish3 , bas tu hari2 penoh .... mesti berhimpit dgn budak perempuan sekolah mne entah , rase tak selesa giler... =.=" lepas tu time berhenti kat sk teruntum , mesti aku duk kat pintu , dah la pintu x tutup , kalau lah jatuh ...... brrrrrr , diorang mmg nak bunuh aku agaknye :P HAHAHAHAHAHA! nak cari bas lain la , yang ade aircond baru best(: HAHAHAHAHA!


Lepas tu , hari ni sheikh dgn aku galok gile , pukul 1 sampai pukul 5 gelok je memanjang, taktau knpe , HAHAHAHA Hyper Happy kot HAHAHAHAHA :D tapi mmg best la duduk dgn die, I feel so thankful I have my best friend with me everyday (: the only friend that I can 100% trust HAHAHAHAHA :D thank you Sheikh gilerrrr !! :D


tu je ar utk hari ni (: nak tgk tv ... tata :D

Labels: