My-Lappy-Is-Sick :(
Sunday, March 4, 2012 @ 12:02 PM


Hello , okayyyyyy masuk ni dah 2 hari tak online guna laptop . Update kali ni pun kena online dekat Cyber Cafe :( Haihhh , rasa bosan yang teramat bila tak ada laptop :( Ohhhh , laptop sy rosak screen , tak tahu macam mana screen tu boleh retak . K peliks :/ Dah lah mahal harga screen tu -.- RM 350 . Ni kali ke-2 screen rosak . Haihhhh . Baik beli CPU je nanti . Tengok lah kalau ada rezeki nanti , sy beli :p Ahak's . Ekceli sy sanggup datang sebab rindu dekat Blog , FB , Twitter sy . LOL . Sebab tu datang cyber cafe nak online :p Btw , diorang cakap laptop mungkin siap hari Selasa or Rabu . Haihhh , cepat lah siap sebelum cuti sekolah nanti ! 




Down note : Have a superb awesome day people :3