Horay for Holiday !
Friday, March 16, 2012 @ 11:24 AM


Holla people (V) Thanks for visit here and blah blah blah . Haha :) Tak sangka hari ni dah hari Jumaat yang mulia . Lagi 2 hari sekolah balik . *muka sedih :(* . Takpe lah kan , demi SPM , sy sanggup belajar lebih masa ! *cehhh , ayat je ni :p* . Okay so macam mana holiday korang ? Best ? Biasanya dulu waktu sekolah rendah bila bukak sekolah mesti orang tanya , "Ehhh , holiday kau pergi mana?" , tapi sekarang ni tak payah tanya , sebab memang 7 hari/12 bulan/345 hari  sy dekat sekolah . Tapi tak apa lah , next year baru sy holiday betul betul ! Hahahaha *padahal kena cari kerja , haihhh , buat muka sedih lagi :(* . So , semalam sy tengok beberapa gambar Oby pergi holiday dekat Japan , best gilaaaaaaa ! Nahhh , tengok lah gambar dia ni :p


Masa ni Oby tengah cari teddy bear Rilakkuma . Oh omeynyaaaa :p

Pretty view at Tokyo , fuhhh dengan bunga sakuranya lagi . Osemmm :3

Oby cakap dia jumpa kawan dia dekat bandar Tokyo masa shopping , ''XD'' girl , bestnyaaa :(



Down note : Nak holiday macam ni jugak pleaseeeeeeeeeeeeeee ! :( Haihhh tunggu tahun depan je lah . Kbye