Heyyy whaddup :B
Thursday, January 26, 2012 @ 5:22 PM


Hi ,

So yeah , so far so good . Dapat job menjadi designer untuk wedding card for my sister-in-law sister . Rasa agak nervous sebab ni first time tolong buat orang punya wedding card , and of course , jangan buat silap dah lah . Agak-agak lepas habis SPM nanti , boleh jadi Graphic Designer terus lah kan ? loljk :p Tapi seriously rasa happy + proud with myself sebab dapat buat tu semua . Tolong design website untuk my friend , tolong buat design t-shirt untuk crew dancer . Ohh , rasa bangga dengan kejayaan ni semua . ALHAMDULILLAH :') Rezeki yang awal , insyaallah lepas habis sekolah nanti lebih banyak rezeki dekat luar sana *cewahhh,ucapan macam interview artis pulak,ahahaha,kbai :p* .

And yes , this Chinese New Year holiday , saya ................. tak buat homework lagi . Oh God , cuti-cuti ni tak tahu kenapa rasa malehhhhh sangat nak buat homework yang menggunung . Tapi kejap lagi nak start buat lah , bukan banyak pun . But but but ! The bad news is .................. my artwork paper tertinggal dalam library , so so so so so ............. tak boleh siapkan kerja Seni Visul :( *habislah cikgu Harmoni marah nanti* . Ohh,  FYI , Cikgu Harmoni is my Art teacher and penyelaras library sekolah kami :) She . is . coolest . art . teacher ! Hihihihi , bukan puji sebab tak nak kena denda k :p

Okayyy , about my friendsSssSssSsSs . Tak tahu lah diorang ni semua kenapa , all tak angkat , text tak reply , BBM , tak balas . Saye selalu jadi #ForeverAlone waktu cuti-cuti macam ni . So , sy selalu date dengan my Mom je lah . Lagi best . Hihihihihi *ketawa gedik* .

OHHH , sebelum lupa , sy baru buat theme ni , my work . Bukan download dekat mana mana website k . And I hope lepas ni dapat improve lagi . Insyaallah and Alhamdulillah I can make it . Hehe :) Tak lupa jugak ucapan TERIMA KASIH kepada semua resource : Google Image , Photoshop , blah blah blah . THANK YOU SO MUCH :*


Down note : ME LOVE YOU ! Kboiii :*